Yerel

Başkan Yılmaz'dan Kurban Bayramı müjdesi

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Dülük Tabiat Parkı’nın, Kurban Bayramı süresince ziyaretçilerini ücretsiz ağırlayacağını müjdeledi.

Başkan Yılmaz'dan Kurban Bayramı müjdesi
14-06-2024 17:15
14-06-2024 17:17
GAZİANTEP

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Dülük Tabiat Parkı’nın, Kurban Bayramı süresince ziyaretçilerini ücretsiz ağırlayacağını müjdeledi.

Başkan Umut Yılmaz, mangal yapmamak ve ateş yakmamak kaydıyla herkesin bu imkândan faydalanabileceğini belirtti. Bu sayede, vatandaşlar güvenli ve sağlıklı bir ortamda doğayla iç içe olma fırsatını elde edecekler. Ücretsiz girişler, 16 Haziran 2024 Pazar günü başlayacak ve 19 Haziran 2024 Çarşamba gününe kadar devam edecek.

MANGAL YAPMAMAK VE ATEŞ YAKMAMAK KOŞULUYLA

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, “Kurban Bayramı vesilesiyle vatandaşlarımıza böyle bir imkan sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Dülük Tabiat Parkı, doğal güzellikleriyle herkese huzur veren bir yer. Bu bayramda da sevdiklerinizle birlikte güzel vakit geçirmeniz için parkımıza ücretsiz olarak giriş yapabileceksiniz. Ancak, orman yangınlarına karşı tedbirli olmamız gerektiğini unutmamalıyız. Bu nedenle mangal yapmamak ve ateş yakmamak koşuluyla parkımızı ziyaret edebilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

DÜLÜK TABİAT PARKI

Şehitkamil’de bulunan ve her gün yüzlerce kişinin ziyaret ettiği Dülük Tabiat Parkı, sahip olduğu doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor. Yeşilin her tonunu barındıran park, ziyaretçilerine huzur dolu bir ortam sunuyor. Özellikle bayram tatilinde sevdikleriyle birlikte güzel vakit geçirmek isteyenler için Dülük Tabiat Parkı, ideal bir mesire noktası olarak öne çıkıyor. Dülük Tabiat Parkı, geniş piknik alanları, çocuk oyun parkları ve yürüyüş yollarıyla her yaştan ziyaretçiye hitap ediyor. Özellikle aileler için güvenli ve eğlenceli bir ortam sunan park, aynı zamanda spor yapmayı sevenler için de ideal bir mekân.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER