Yerel

Başkan Yılmaz vatandaşlarla bayramlaştı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, bayramın ilk günü kurban kesim alanlarında incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla bayramlaştı

Başkan Yılmaz vatandaşlarla bayramlaştı
16-06-2024 07:47
16-06-2024 22:43
GAZİANTEP

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, bayramın ilk günü kurban kesim alanlarında incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla bayramlaştı. Yılmaz, bayramın en güzel bir şekilde geçmesi için tüm tedbirleri aldıklarını belirterek, 7/24 esasıyla ekiplerin görev başında olacaklarını söyledi.

Şehitkamil Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı’nı rahat ve huzurlu geçirmeleri için tüm tedbirlerini aldı. İlçenin farklı noktalarında oluşturulan kurban kesim alanlarında bayram süresi boyunca denetim ve dezenfekte çalışmaları da devam edecek. Kurban Bayramı’nın ilk günü kesim alanlarında incelemelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, vatandaşların bayramını kutlayarak taleplerini dinledi.

Vatandaşların kusursuz bir bayram geçirmeleri için büyük bir çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, ilgili birimlerin bayram boyunca mesai başında olacaklarını ifade etti. Bayramların birlik ve beraberliğin de simgesi olduğunu anlatan Yılmaz, bu anlamda Şehitkamil’de sorunsuz bir bayram geçirmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

Kesim alanlarında yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Yılmaz, vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER