Yerel

Başkan Yılmaz, yurttaşların taleplerini yerinde dinledi

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, Pazar günü Şehitkamil’in kırsal bölgede yer alan 11 mahalleyi ziyaret ederek yurttaşların taleplerini yerinde dinledi ve sorunlara anında çözüm arayışına girdi.

Başkan Yılmaz, yurttaşların taleplerini yerinde dinledi
03-06-2024 07:20
03-06-2024 13:39
GAZİANTEP

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, Pazar günü Şehitkamil’in kırsal bölgede yer alan 11 mahalleyi ziyaret ederek yurttaşların taleplerini yerinde dinledi ve sorunlara anında çözüm arayışına girdi. Başkan Yılmaz, “Güzel bir Pazar günü. 11 köy gezdik bugün. 11 köyde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Birlikte yöneteceğiz Şehitkamil’i, söz verdiğimiz gibi.” dedi.

Başkan Umut Yılmaz’ın ziyaret ettiği mahalleler arasında Ağaçlı Boyno, Yeşilce, Yeni Şarkaya, Sarılar, İskenderli, Atalar, Bayatlı, Yamaçoba, Acaroba, Cerityeniyapan ve Eski Şarkaya yer aldı. Bu ziyaretler sırasında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yılmaz, Şehitkamil’i birlikte yönetme sözünü yineledi.

EŞİT VE ADİL HİZMET

Başkan Yılmaz, konuşmasında kırsal mahallelerin çocuklarının şehirdeki çocuklar gibi olanaklara kolayca ulaşabilmesini amaçladıklarını vurguladı. “Bizim mahallenin çocukları, bir şeylere kolay ulaşırken, sizin çocuklarınızın da aynı şekilde bir şeylere kolay ulaşmasını istiyoruz” diyen Yılmaz, kırsal alanlarda uygulamayı planladıkları hizmetleri anlattı.

ÜCRETSİZ DONDURMA ARABALARI, GEZİCİ TİYATRO, GEZİCİ SİNEMA, SPOR SAHASI

Başkan Yılmaz, Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Makine İkmal Komplesi bölümünde dondurma arabaları yaptırdıklarını ve bu arabaların kırsal mahallelere gelerek çocuklara ücretsiz dondurma dağıtacağını söyledi. Yaz aylarında gezici tiyatrolar ve sinema gösterimleri düzenlemeyi planladıklarını da aktaran Başkan Yılmaz, bu etkinliklerin köy birlikteliğini pekiştireceğini ifade etti. Umut Yılmaz, kırsal mahalleler arasında futbol sahaları inşa ederek çocukların ve gençlerin spor yapmasına katkıda bulunmak istediklerini belirtti.

AMACIMIZ OY HESABI DEĞİL, HİZMET

Başkan Yılmaz, yaptıkları hizmetlerin oy hesabıyla değil, hizmet amacıyla yapıldığını vurguladı. Yılmaz, “Bizim amacımız bu. Bunu da oy hesabıyla yapmıyoruz.” dedi.

VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Ziyaretler sırasında mahalle sakinlerine yönelik, “Bizim yapabileceğimiz, görmediğimiz, bizden talebiniz nedir? Bize anlatın ki biz de yerinde duyalım, yerinde görelim.” ifadelerini kullanan Başkan Yılmaz, tüm talepleri dikkatle dinledi ve not aldı.

Başkan Avukat Umut Yılmaz, ziyaret ettiği her mahallede yaşlılar ve çocuklarla özel olarak ilgilendi ve çocuklara çeşitli hediyeler armağan etti.

Başkan Yılmaz’ın kırsal mahalle ziyaretleri, halk tarafından büyük ilgi ve memnuniyetle karşılandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER