Siyaset

CHP, Akın Gürlek'i HSK'ya şikayet etti

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek'i Hakimler ve Savcılar Kurulu ile Ankara Başsavcılığı'na şikâyet ettiklerini duyurdu.

CHP, Akın Gürlek'i HSK'ya şikayet etti
15-02-2025 19:08
15-02-2025 20:30

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Silivri (Marmara) Cezaevi'nde tutuklu bulunan siyasetçi, gazeteci ve belediye başkanlarını ziyaret etti.

Ziyaretin ardından ANKA'ya konuşan Başarır, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek hakkında CHP olarak şikayette bulunduklarını açıkladı.

"YARGI İLE DARBE"

Başarır, "Akın Gürlek, bu ülkenin patronuna işçisine siyasetçisine birinci partisine diğer partilerine belediye başkanına milletvekiline yargı ile bir darbe yapıyor. Bugün CHP kendisi hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına ve Hakimler Savcılar Kurulu'na gerekli şikayetlerde bulundu" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER