Siyaset

CHP’li Öztürkmen: ‘Milliyetçileri birleştireceğim’ diyordu, parselleri birleştirmiş!

İkinci turda Tayyip Erdoğan’ı destekleyen Sinan Oğan, CHP Milletvekili Hasan Öztürkmen’in açıkladığı bütün mülkleri kabul etti.

CHP’li Öztürkmen: ‘Milliyetçileri birleştireceğim’ diyordu, parselleri birleştirmiş!
01-07-2024 07:37
01-07-2024 18:00
GAZİANTEP

İkinci turda Tayyip Erdoğan’ı destekleyen Sinan Oğan, CHP Milletvekili Hasan Öztürkmen’in açıkladığı bütün mülkleri kabul etti. CHP’li Öztürkmen, Sinan Oğan’ın seçimlerin yapıldığı 2023 yılında, sadece Ankara’da değeri 100 milyon TL’nin üzerinde arsa, arazi, malikane ve lüks konut aldığını açıklamıştı. CHP’li Öztürkmen, Oğan’a tüm malvarlığını ve banka hesaplarındaki paralarını açıklamaya çağırdı.

2023 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turunda Tayyip Erdoğan’ı destekleyen ve eleştiriler üzerine “Plana sadık kalın” diyen Sinan Oğan’ın, seçimin yapıldığı yıl mülk patlaması yaşadığını CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, tapu kayıt bilgileriyle açıklamıştı.

Öztürkmen'in paylaştığı tapu kayıt bilgilerine göre, Oğan seçimden hemen önce ve hemen sonrada, sadece Ankara'nın Çankaya ve Gölbaşı ilçelerinde çok sayıda arsa, arazi, malikâne ve ultralüks konut aldı. Mülklerin bugünkü değerlerinin 100 milyon TL’nin üzerinde olduğu belirtildi.

Sinan Oğan bu akşam Tv100'de Kübra Par'ın programına konuk oldu. Par, Öztürkmen'in açıkladığı mülkleri tek tek sordu. Oğan, CHP'li Öztürkmen'in açıkladığı bütün mülkleri aldığını kabul etti. Uzun yıllardır ticaretle uğraştığını, milletvekilliği yaptığını ve devlet görevlerinde bulunduğunu söyledi. Hatta geçmişte TİKA'da çalıştığı dönemde maaşının 2,500 dolar olduğunu belirtti. Bu durumda bazı taşınmazlar edinmesinin normal olduğunu öne sürdü. 2023 yılında aldığı mülkleri, başka mülklerini satarak aldığını öne sürdü. Ancak malvarlığını açıklamaktan kaçındı.

Oğan, programda CHP'yi hedef almayı sürdürdü ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun seçildiği takdirde siyasi ve ekonomik kriz çıkacağı için Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldığını öne sürdü.

Öztürkmen, Oğan'ın açıklamaları üzerine sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. Öztürkmen şu ifadeleri kullandı:

“Ne dediysek o! Sinan Oğan'ın seçimin yapıldığı 2023 yılında değeri 100 milyon TL'den fazla arsa, arazi, malikane ve ultralüks konut aldığını açıklamıştık. Oğan Tv100'de Kübra Par'ın programında hepsini kabul etti! Hasan Öztürkmen söylediyse DOĞRUDUR!

Sinan Oğan, “Benim hedefim Türk Milliyetçilerini birleştirmek” diyor. Ama Oğan parselleri birleştirmiş! Açıkladığımız bütün tapu bilgilerini kabul etti. Çünkü belgeli...

Biz sadece Gölbaşı ve Çankaya ilçelerinden aldığı mülkleri açıkladık! Altını çiziyorum “SADECE”... Oğan'ın yapacağı tek şey var. Tüm malvarlığını ve edinme tarihlerini açıklasın. Hatta birlikte gidelim, kendi ve ailesi üzerine olan tüm tapu kayıtlarını ve banka hesap bilgilerini çıkartalım. Tüm Türkiye görsün.

Sinan Oğan kendisine verilen görevi de çok açık bir şekilde şu sözlerle itiraf etti: “Seçimden sonra Külliyede en çok alkışı ben aldım!” Oğan Saray'dan aldığı yeni görev doğrultusunda CHP'yi hedef almayı sürdürüyor. CHP'nin adayı bir sonraki seçimde Cumhurbaşkanı olacak ve Türkiye rahat bir nefes alacak!”

OĞAN 2023'TE, SEÇİMLERDEN HEMEN ÖNCE VE SONRA GÖLBAŞI VE ÇANKAYA İLÇELERİNDE NELER ALDI?

1- Ankara’nın Gölbaşı ilçesine bağlı İncek semtinin Tulumtaş Mahallesi’nden 7 dönümlük arsa ve 800 m2’den oluşan malikâne aldı. (Ada 5029 Parsel 65) Alındığındaki bedeli 30 milyon TL idi. Arsa ve malikânenin bugünkü ortalama değeri 50 milyon TL!

 

 

 

 

 

 

2- Ankara Gölbaşı'ndan 2 bin 941 metrekare arsa aldı (Eski Parsel: 613 / Yeni Ada 5005, Parsel 119). Kayıtlardaki Hisse No: 805337931. Bugünkü ortalama değeri 5 milyon TL.

 

 

3- Ankara Çankaya ilçesindeki Mutlukent Mahallesi’ndeki Beysu Konakları’ndan lüks daire aldı. (Ada 13071, Parsel 9). Buradaki dairelerin fiyatı 35 milyon TL'ye kadar çıkıyor. En küçük ve ucuzu 12 milyon TL. Edinme tarihi: 13.07.2023. Seçimlerden 45 gün sonra

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER