Yerel

Fatma Şahin söz verdi...

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, uzun bir zamandan buyana Nişantaşı sokağındaki sıkıntıları yerinde görerek yapılması için söz verdi.

Fatma Şahin söz verdi...
25-08-2021 17:51

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, uzun bir zamandan buyana Nişantaşı sokağındaki sıkıntıları yerinde görerek biran önce yapılması için söz verdi.

Nişantaşı Sokağında uzun zamandan buyana yaşanan sıkıntının çözümü için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, sıkıntıları ve sorunları yerinde görerek biran önce yapılacağı konusundasöz verdi.

Nişantaşı sokağına yaptığı ziyarette, Nişantaşı sokağının bir kısmı Kent Estediği tarafından düzenlenerek esnafların hizmetine sunulmasından sonra sokağın yapılamayan kısmında yer alan esnaf, iş merkezi sakinleri, sürücüler, yayalar yoğun trafik yüzünden mağdur olurken, ve sokağın aydınlatma sorunu nedeniyle belli saaten sonra sokağın karanlığından dertli olduklarını dile getirdiler.

Sıkıntıları Nişantaşı Sokağına yaptığı ziyarette dinleyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Nişantaşı sokağının tamamının aynı Gaziler Caddesi, Bakırcılar Çarşısı gibi düzenlenerek hizmete sunulması istendi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Nişantaşı Sokağının sıkıntıların biran önce yapılacağı konusunda ilgili birimlere gereken talimatının verileceğini söylemesi Nişantaşı sokağında bulunan esnafları sevindirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER