Kültür & Sanat

Gafsad ödüle doymuyor

‘4 Mevsim Gaziantep’ konulu fotoğraf yarışmasının ‘Sonbahar - Kış’ kategorisinde GAFSAD üyelerine ödül yağdı.

Gafsad ödüle doymuyor
10-04-2018 09:30

 

‘4 Mevsim Gaziantep’ konulu fotoğraf yarışmasının ‘Sonbahar - Kış’ kategorisinde GAFSAD üyelerine ödül yağdı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve GİFSAD işbirliği ile düzenlenen ‘4 Mevsim Gaziantep’ konulu fotoğraf yarışmasının ‘Sonbahar - Kış’ kategorisinde  dereceye girenler belli oldu.

‘Sonbahar - Kış’ kategorisinde  GAFSAD üyeleri şu dereceleri elde etti; Kış kategorisinde birincilik ödülü ve sergileme  Ahmet Küçükaydın, ikincilik ödülü,mansiyon ve sergileme Mehmet Ali Baz, Masiyon Murat Yılmaz  alırken sergileme Ramazan Haskanlı, Elif Kocabıyık ,Halil üstev, Fırat Kıztanrı, Ahmet Burak Güralp, ve Metin Burak Kınacılar

Sonbahar kategorisinde ikincilik ödülü ve sergileme Fırat Kıztanrı, sergileme İhsan Üçtaş, Ahmet Burak Güralp, Duyguhan İşgüven Güralp ve Ahmet Aslan

‘Sonbahar - Kış’ kategorisinin jüri üyeleri  Coşkun Aral, Erol Doğaner,Tayfun Karabağ, Bülent Teymur, Murat Tural. Hülya Yıldız ve  İbrahim Zaman gibi ismlerden oluştu.

Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği (GAFSAD) Başkanı Hasan Yelken, Gafsad üyelerinin başarısından gurur duyduklarını belirterek dereceye giren üyelerini tebrik etti. Yelken ‘Bu gibi yarışmalar bir belge niteliği taşımakta ve Gaziantep’i geçmişten geleceğe taşımaktadır. Bu anlamda emeği, geçen herkese teşekkür ediyorum. ‘diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER