Siyaset

GBT'leri hazır tutuyoruz, seçim sonucuna göre adım atacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçime ilişkin olarak "Şimdi karşı tarafın bir adayı var, teröre bulaşmış bir kişi. Biz kararlıyız. 3-5 sene bekleyemeyiz. GBT'leri hazır tutuyoruz, sonuca göre adımlarımızı atacağız" dedi.

GBT'leri hazır tutuyoruz, seçim sonucuna göre adım atacağız
28-03-2019 14:44

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçime ilişkin olarak "Şimdi karşı tarafın bir adayı var, teröre bulaşmış bir kişi. Biz kararlıyız. 3-5 sene bekleyemeyiz. GBT'leri hazır tutuyoruz, sonuca göre adımlarımızı atacağız" dedi. Erdoğan, Türkiye'nin asıl sıkıntısının enflasyon olduğunu söyledi ve faizlerin düşmesi gerektiği görüşünü tekrarladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da bulunan Atakule'de gençlerin sorularını yanıtladı. Söz konusu program Erdoğan'ın Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarında canlı yayınlandı. 

​Erdoğan'ın açıklamalarının devamında öne çıkanlar şöyle:

Bu beka sorununun öne çıktığı bir seçim. Kandil'den yönetilen bir süreci takip ediyoruz. Mehmetçiğimiz, polisimiz ciddi bir mücadele veriyor. İyi bir netice aldığımızı düşünüyorum.

Yatırımların olmamasının nedeni terör. Mardin bir medeniyetler şehri. 3 dinin bir arada olduğu yer. Biz AK Parti iktidarı olarak farklı dinin mabetlerini ihya edip kendilerine verdik. İnşa edip teslim ettik. Yöneticileriyle aramızdaki ilişkiler de çok farklı konumda. Mardin'de artık trafiğin yer altına alındığı imkanlar oluştu. Geçmişte neden yoktu? Devletten aldıkları parayı Kandil'e gönderiyorlardı. Şimdi karşı tarafın bir adayı var, teröre bulaşmış bir kişi. Biz kararlıyız. 3-5 sene bekleyemeyiz. GBT'leri hazır tutuyoruz sonuca göre adımlarımızı atacağız.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER