Yerel

Hatıra Ormanına fidan diktiler

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Sedat Akdoğan Lisesi Mezunları Derneği Hatıra Ormanı fidan dikim törenine katıldı.

Hatıra Ormanına fidan diktiler
02-05-2018 21:45
Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Sedat Akdoğan Lisesi Mezunları Derneği Hatıra Ormanı fidan dikim törenine katıldı.
 
Dülük ormanlarında Dernek adına tahsis edilen alanda gerçekleşen fidan dikim törenine Vali Yerlikaya’nın yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Bölge Adliye Mahkemeleri Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, Sedat Akdoğan Mezunları Derneği Başkanı Sedat Akdoğan, Orman İşletme Müdürü Köksal Kaya, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
 
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan fidan dikim töreninde Dernek Başkanı Sedat Akdoğan yaptığı açılış konuşmasında eğitim-öğretim kalitesinin yükseltilmesi kadar sosyal sorumluluk projelerine de önem verdiklerini, derneğin ilk faaliyeti olarak ta fidan dikimini gerçekleştirmekten duydukları memnuniyeti belirterek, katılımları için Vali Yerlikaya ve protokol üyelerine teşekkür etti.
 
Törende katılımcılara hitap eden Vali Yerlikaya; Gaziantep’te eğitim gönüllüsü olarak hayatını adayan Sedat Akdoğan’ın nitelikli insan yetiştirmeye verdiği önemi yakından bildiğini, gecesini gündüzüne katarak nice kıymetli fidanlar yetiştirerek bu ülkeye kazandırdığını belirterek, şehrimizin ve ülkemizin daha yeşil bir çevreye kavuşması için gösterdikleri duyarlılığa teşekkür etti.
 
Vali Yerlikaya, biz bu rahmet gününde Sedat Akdoğan gibi eğitim gönüllülerinin sayılarının artmalarını istiyoruz, her şeyin başı eğitim ve eğitim idareciliğidir. Benim de iki fidanım bu okullardan mezun oldu ve sizlere selamları var. Bugün burada olan ve olmaya aday bütün öğrencilerimizi kutluyorum, öğretmen ve öğrencilerimizin emeklerinin bereketli olmasını diliyor, bugün dikeceğimiz fidanlarımızın yetişen değerli gençlerimiz gibi memleketimize hayır, uğur ve bereket getirmesini diliyorum” dedi.
 
Tören Vali Yerlikaya ve katılımcı protokol üyeleri ve öğrencilerin fidanları toprakla buluşturmalarıyla sona erdi.
 
Editör: Turgut Bozgeyik
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER