Yerel

İsmail Güler’den 8. Olağan Kongre açıklaması

Değerli Hemşehrilerimiz, Kıymetli Partililerimiz ve Basınımızın Saygıdeğer Temsilcileri, AK Parti ailesi olarak, 19 Ekim Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz 8. Olağan Kongremize sizleri davet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

İsmail Güler’den 8. Olağan Kongre açıklaması
17-10-2024 07:19
17-10-2024 21:02
GAZİANTEP

“Değerli Hemşehrilerimiz, Kıymetli Partililerimiz ve Basınımızın Saygıdeğer Temsilcileri, AK Parti ailesi olarak, 19 Ekim Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz 8. Olağan Kongremize sizleri davet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kongre, sadece bir yenilenme değil; birlik ve beraberlik içinde Şehitkamil’de yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır.

AK Parti’nin 2002’de yaktığı hizmet ateşi, bugün de ilk günkü heyecanla yanmaya devam ediyor. Umudun, icraatın ve geleceğin adı olan AK Parti olarak, milletimizden aldığımız güçle ilçemizi her alanda daha ileriye taşımaya kararlıyız. Kongremizden sonra, Şehitkamil’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Cumartesi günü düzenleyeceğimiz bu önemli buluşma, teşkilatımız için yeni hedeflerin belirlendiği, birlik ve dayanışmanın en güçlü şekilde vurgulandığı bir dönemin başlangıcı olacaktır. AK Parti’nin hizmet yolculuğuna katkı sunmak isteyen tüm hemşehrilerimizi ve dava arkadaşlarımızı kongremizde görmek istiyoruz.

Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonuyla Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmek için, her bir ferdin katkısına ihtiyacımız var. Birlikte daha güçlü, birlikte daha kararlı bir şekilde yürüyecek; ilçemiz için umut dolu yarınlar inşa edeceğiz.

Sizleri, 19 Ekim Cumartesi günü saat 13.30’da Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Onat Kutlar Salonu’nda gerçekleştireceğimiz 8. Olağan Kongremize davet ediyoruz. Hep birlikte yeni dönemi karşılayacak, hizmet yolculuğumuzu daha da ileriye taşıyacağız.

Şehitkamil’de yeni bir dönem başlıyor! Birlikte başaracağız, birlikte kazanacağız!”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER