Asayiş

Kayseri’de tehlikeli gerginlik, halk sokağa döküldü!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yabancı uyruklu bir kişinin 5 yaşındaki çocuğa taciz ettiği iddiası üzerine öfkeli kalabalık, araçları ters çevirirken bazı iş yerlerini ateşe verdi.

Kayseri’de tehlikeli gerginlik, halk sokağa döküldü!
30-06-2024 23:11
01-07-2024 15:20
KAYSERİ

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yabancı uyruklu bir kişinin 5 yaşındaki çocuğa taciz ettiği iddiası üzerine öfkeli kalabalık, araçları ters çevirirken bazı iş yerlerini ateşe verdi. Bölgeye sevk edilen polis ekipleri kalabalığa müdahale ediyor.

Kayseri Valiliği açıklama yaparak iddiayı doğruladı, söz konusu şahsın gözaltına alındığını bildirdi.

Danişmentgazi Mahallesi'nde yabancı uyruklu bir kişi, 5 yaşındaki yabancı uyruklu çocuğu taciz ederken yakalandı. Olayın toplanan kalabalık grup, şahsı almak için taşkınlık çıkardı. Olay yerine çok sayıda polis, çevik kuvvet, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Özel Harekat polisleri tarafından alınan şüpheli bölgeden uzaklaştırılırken, kalabalık grup araçları ters çevirirken bazı iş yerlerini de ateşe verdi. Polis, kalabalığa TOMA araçları ile müdahale etti.

İSTİSMARCI TUTUKLANDI

7 yaşındaki çocuğu cinsel istismara maruz bırakan istismarcı tutuklandı. Melikgazi ilçesi Danişmentgazi Mahallesi'ndeki pazar yerinde bulunan tuvalette amcasının kızı 7 yaşındaki M.A'yı cinsel istismara maruz bırakan Suriye uyruklu İ.A'nın (26) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen İ.A, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Kayseri Valiliği'nden yapılan açıklamada, “Bugün Suriye uyruklu bir şahsın, küçük yaştaki Suriye uyruklu bir çocuğa yönelik taciz davranışı neticesinde şahıs gözaltına alınmış, çocuğumuz ise koruma altına alınmıştır.” denildi.

Valilikten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

"30.06.2024 tarihinde ilimiz Danışmentgazi Mahallesinde Suriye uyruklu bir şahsın, küçük yaştaki Suriye uyruklu bir çocuğa yönelik taciz davranışı neticesinde emniyet birimlerimizce şahıs gözaltına alınmış olup, çocuğumuz ise birimlerimizce koruma altına alınmıştır. 
Konu tarafımızca titizlikle takip edilmekte olup, vatandaşlarımızın itidalli davranarak, resmi makamlarca belirtilen açıklamalar haricinde herhangi bir eylemin içinde olmamaları hususunda kamuoyuna saygıyla sunulur."

Resim

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER