Kültür & Sanat

Nosferatu filmi Lily-Rose Depp ve Bill Skarsgård’ı buluşturdu

Lily-Rose Depp ve Bill Skarsgård'ın başrolde yer aldığı korku filmi Nosferatu'nun fragmanı yayımlandı.

Nosferatu filmi Lily-Rose Depp ve Bill Skarsgård’ı buluşturdu
01-10-2024 00:39
01-10-2024 19:44

Robert Eggers'ın merakla beklenen korku filmi Nosferatu'nun yeni fragmanı yayımlandı. Fragmanda, Lily-Rose Depp’in canlandırdığı genç bir kadının, ölümün cazibesine kapılıp vampir Bill Skarsgård’ın karakteri tarafından büyülendiği görülüyor.

Eggers’ın yazıp yönettiği bu yeni Nosferatu uyarlaması, perili bir genç kadın ile ona aşık olan dehşet verici vampir arasında geçen bir saplantı hikayesini konu alıyor. Hikaye, ardında büyük bir dehşet ve trajedi bırakıyor.

Yıldızlarla dolu kadroda Lily-Rose Depp ve Bill Skarsgård’a Nicholas Hoult, Aaron Taylor-Johnson, Emma Corrin, Ralph Ineson, Simon McBurney ve Willem Dafoe eşlik ediyor.

Eggers’ın Nosferatu filmi, yönetmenin Focus Features ile gerçekleştirdiği ikinci büyük yapım. İlk işbirlikleri, Viking destanı The Northman olmuş ve dünya çapında 70 milyon dolarlık bir hasılat elde etmişti. Eggers, yapımcı koltuğunda Chris Columbus, Eleanor Columbus, Jeff Robinov ve John Graham ile birlikte yer alıyor.

Robert Eggers'ın Nosferatu filmi, korku sinemasında yeni bir soluk getirmeye hazırlanırken, Focus Features'ın 2024'te vizyona girecek diğer yapımları arasında Jeff Nichols'ın The Bikeriders, Baltasar Kormákur’un Touch ve Sean Wang'in Dìdi adlı filmleri de yer alıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER