Gündem

Nuri Şahin'in öğrencileri şov yaptı: Borussia Dortmund'dan Celtic'e gol yağmuru!

Nuri Şahin yönetimindeki Borussia Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında kendi sahasında ağırladığı Celtic'i 7-1 mağlup etti.

Nuri Şahin'in öğrencileri şov yaptı: Borussia Dortmund'dan Celtic'e gol yağmuru!
02-10-2024 02:39

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında Borussia Dortmund, sahasında Celtic ile karşı karşıya geldi. Dortmund Stadyumu'ndaki maçı ev sahibi ekip 7-1'lik skorla kazandı.

Dortmund'a galibiyeti getiren golleri 7. dakikada penaltıdan Emre Can, 11, 29 ve 42'de Karim Adeyemi ve 40'ta penaltıdan ve 66. dakikada Sehrou Guirassy ile 79. dakikada Felix Nmecha attı. Celtic'in tek golü 9. dakikada Daizen Maeda'dan geldi.

"MAFYA UEFA" PANKARTI

Borussia Dortmund taraftarları, bu karşılaşmada UEFA'yı protesto etti. Dortmund tribünlerinde "Mafya UEFA" pankartı açıldı. Bu pankartın altında ise, "Siz sporu umursamıyorsunuz, sizin tek umursadığınız şey para" sözleri yer aldı.

Bu sonucun ardından Nuri Şahin'in ekibi Borussia Dortmund, Devler Ligi'nde sezona ikide iki ile başladı ve puanını 6 yaptı. Celtic, 3 puanda kaldı.

Dortmund, Devler Ligi'ndeki bir sonraki haftada Real Madrid ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Celtic, Atalanta ile İtalya'da karşı karşıya gelecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER