Siyaset

Özgür Özel'den Bahçeli'ye: Eski dosttan düşman olmaz!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM grup toplantısında, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bugünkü konuşmasına değindi.

Özgür Özel'den Bahçeli'ye: Eski dosttan düşman olmaz!
04-06-2024 14:02
04-06-2024 18:04
ANKARA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM grup toplantısında, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bugünkü konuşmasına değindi. "Eski dosttan düşman olmaz diyen" Özel, "Sayın Bahçeli'nin bugün metinden okuduklarını bütün MHP'lilerin yaka silktiği o isimlerden biliyor, Bahçeli'nin de canı sağ olsun diyorum." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM'deki grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunuyor.

Özgür Özel sözlerine, Kayseri'de düşen eğitim uçağındaki şehitlere başsağlığı dileyerek başladı. Özel," Maalesef sabah kötü bir haber aldık. Kayseri'de eğitim uçağı düştü. İki şehidimiz var. İki şehidimize Allah'tan rahmet diliyoruz, ailelerine, Hava Kuvvetleri'ne, TSK'ya ve milletimize başsağlığı dileklerimizi iletiyorum." dedi.

İYİ PARTİ'DEN İSTİFA ETTİ CHP'YE GEÇTİ

Özgür Özel, CHP'ye katılan isimleri rozet takarak grup toplantısına başladı. Prof. Dr. Murat Kahraman, Atatürk gençliğinin yurtdışına gitmeyi bir seçim daha ertelediklerini aktardı.

Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'ye yanıt: Eski dosttan düşman olmaz - Resim : 1

İYİ Parti'den istifa eden DEİK Türkiye İş Konseyi Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Aykut Kaya, kızıyla birlikte CHP'ye geçti. Rozetini Özgür Özel taktı.

Özel'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Bizim bütün gücümüz Türkiye'de iktidarı değiştirmek. Bunu böyle bilsinler. Pazar günü yapılan tekrar seçimlerinde 3 iddia koyduk. Siz ne yaparsanız yapın İstanbul'da Ekrem Başkan'a yapılan haksızlıkla gidip seçimleri yenilediniz, iptal ettiniz.

ESKİ DOSTTAN DÜŞMAN OLMAZ

Çünkü CHP siyasette gerilimden beslenen bir parti değildir. Kim olursa olsun eski dosttan düşman olmaz, siyasi rakipleri düşman bilmeyiz, demokrasiden ayrılmayız ama birileri mevcudiyetini koruyacak diye CHP ile çatışmak istiyorlarsa adı kim olursa olsun asla o çatışmanın parçası olmayız.

Pınarbaşı ne dedi, 'Zorbalığa başkanımı yedirmem' dedi. Elbette ki MHP için kritik bir yer. Türkeş'in memleketini CHP kazandı diye, CHP Türkeş'e saygısızlık yapacak bir parti değildir.

Sayın Devlet Bahçeli’nin bugün kullandığı bütün ifadeleri, onları metne yazan ve kendi kusurlarını örtmeye çalışan bütün MHP’lilerin yakından bildiği ve yaka silktiği o ikisinin kusuru görüyorum Devlet Bey’in de canı sağ olsun.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER