Yerel

Pamuk: Bu atama Gazianteplilere hakarettir!

Mehmet Pamuk, İsmi Ermeni AGOS ve terör örgütü FETÖ'nün Taraf gazetesinin yazarı gibi algılanan, AK Parti'nin kaybettiği Üsküdar Belediyesinde danışman olarak çalışan Sinan Demirez'in Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin iletişim koordinatörlüğüne getirilmesine çok sert tepki gösterdi.

Pamuk: Bu atama Gazianteplilere hakarettir!
06-07-2024 13:00
06-07-2024 13:04
GAZİANTEP
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Pamuk, İsmi Ermeni AGOS ve terör örgütü FETÖ'nün Taraf gazetesinin yazarı gibi algılanan, AK Parti'nin kaybettiği Üsküdar Belediyesinde danışman olarak çalışan Sinan Demirez'in Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin iletişim koordinatörlüğüne getirilmesine çok sert tepki gösterdi.
BU ATAMA GAZİANTEPLİLERE HAKARETTİR 
Sosyal medyada sözde Ermeni soykırımı savunuculuğu yapan bir kişinin Kurtuluş Savaşı'nın bayrak şehri ve Ermeni mezalimini en acı yönleriyle yaşayan Gaziantep'te Büyükşehir Belediyesi'nin iletişim koordinatörlüğü görevine getirilmesinin skandal olduğunu ifade eden Mehmet Pamuk, "Sayın Fatma Şahin'e sesleniyorum: Bu atama Gazianteplilere ihanettir. Bu atama Kurtuluş Savaşı'nda Ermeni komitacılara ve onlarla birlikte hareket eden işgalici Franszılara karşı direnirken can veren 6 bin 317 şehidimizin kemiklerini sızlatmıştır. Attığı bu Twitleri nasıl açıklayacaksınız. Bilmiyordum diyemezsiniz." dedi.
'KIVIRMA TAYYİP' DİYEN BU KİŞİYE AKP'LİLER NEDEN SESSİZ KALIYOR?
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın bu skandal atamayı kamuoyu ile paylaştığına dikkar çeken Pamuk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP'ye de hakaretler eden bu kişinin böyle önemli bir göreve getirilmesine AKP yöneticileri, milletvekilleri ve Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP'nin sessiz kalmasının ise manidar olduğunu söyledi.
Pamuk, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Genel Başkanımız Ümit Özdağ'ın da belirttiği gibi: Yerel seçimlerden sonra Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti'nin kaybettiği Üsküdar Belediyesinde danışman olarak çalışan Sinan Demirez'i belediyenin iletişim koordinatörlüğüne getirmiş. Sinan Demirez, Ermeni AGOS ve FETÖ'nün Taraf gazetesinin yazarı... Reklamcılık okumuş geçmişte Sinan yakın çevresinde bir AKP düşmanı olmanın yanı sıra PKK ve Ermeni seviciliği diye tanınıyor. Sinan Demirez bir şekilde Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in danışmanı olmuş. Danışmanlığı ile Üsküdar Belediyesini Hilmi Türkmen'e kaybettiren geçmişte attığı 'Kıvırma Tayyip' twiti ile övünen Sinan Demirez şimdi 'Ölümüne Tayyip' diyen Fatma Şahin'in iletişim koordinatörü olmuş. Fatma Şahin kimin ricasıyla bu kişiyi koordinatör olarak işe aldı bilmiyorum. Konuyu bana ileten Gaziantep basını da bilmiyor. Hatta doğru mu bilmiyorum ama devlet Fatma hanımı bu kişi konusunda uyarmış. Buna rağmen atandı ise arkası çok güçlü diye Gaziantep basını düşünüyor." Diyen Zafer Partisi Genel Başkanı Prof Dr  Ümit ÖZDAĞ'ın Açıklamasını, Dile getiren, Kurucu Üye 2024 Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İş insanı Mehmet PAMUK Ciddi uyarılarda bulundu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER