Yerel

Reisoğlu: Bayram huzur ve kardeşlik içinde geçsin

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm vatandaşların bayramını kutladı.

Reisoğlu: Bayram huzur ve kardeşlik içinde geçsin
14-06-2024 17:10
14-06-2024 17:11
GAZİANTEP

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm vatandaşların bayramını kutladı. Başkan Reisoğlu, birlik ve beraberliğin pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bu özel günün anlam ve önemine vurgu yaptı.

Reisoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Gaziantepli hemşehrilerim, Mübarek Kurban Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramlar, bizi bir araya getiren, sevinç ve mutluluğumuzu paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren en değerli günlerdir. Bu bayramın, barış ve huzur içinde geçmesini, toplumumuzdaki dayanışma ve kardeşlik duygularının pekişmesini temenni ediyorum.

Kurban Bayramı, paylaşmanın, yardımlaşmanın ve hoşgörünün simgesidir. Bu vesileyle, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı unutmayarak, onlara destek olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayalım. Ülkemizin içinde bulunduğu zor günlerde, birliğimizi ve beraberliğimizi korumanın, birbirimize kenetlenmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gaziantepli hemşehrilerim olmak üzere, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum.”

Reisoğlu, CHP’de bayram kutlamasının bayramın ikinci gününe denk gelen 17 Haziran Pazartesi günü, saat 10.00 – 12.00 arası Büyükşehir Belediyesi Yanı Şehitkamil Sanat Merkezi binasında kutlanacağını da sözlerine ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER