Eğitim

Şehitkamil'den 7 gün 24 saat kesintisiz kütüphane hizmeti

Başkan Umut Yılmaz, Şehitkamil ilçesinde 24 gençlik ve 3 çocuk kütüphanesi bulunduğunu belirterek, sınav sürecinde açık olacak kütüphanelerin isimlerini de paylaştı.

Şehitkamil'den 7 gün 24 saat kesintisiz kütüphane hizmeti
28-05-2024 10:51
28-05-2024 10:54
GAZİANTEP

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, ilçedeki öğrenciler için önemli bir duyuruda bulundu. 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla 6 kütüphanenin sınav tarihine kadar 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet sunacağı açıklandı.

Başkan Umut Yılmaz, Şehitkamil ilçesinde 24 gençlik ve 3 çocuk kütüphanesi bulunduğunu belirterek, sınav sürecinde açık olacak kütüphanelerin isimlerini de paylaştı. Başkan Yılmaz; D.T. Şehitkamil Sahnesi içerisinde yer alan M. Sami Benli Kütüphanesi, Şehitkamil Sanat Merkezi içerisindeki Sanat Kütüphanesi, Merveşehir Gençlik Kütüphanesi, Belkıs Gençlik Kütüphanesi, Mütercim Asım Gençlik Kütüphanesi ve Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kütüphanesi’nin 8-9 Haziran 2024 tarihlerine kadar 7 gün 24 saat hizmet vereceğini duyurdu.

Başkan Yılmaz, bu uygulamanın öğrencilerin sınav hazırlık süreçlerine büyük bir katkı sağlayacağını belirterek, “Gençlerimizin başarılı olmaları için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Kütüphanelerimizin 7/24 açık olması, onların daha verimli bir şekilde ders çalışmalarına imkân tanıyacaktır. Öğrencilerimiz, gece-gündüz demeden bu kütüphanelerden faydalanarak, sınavlarına en iyi şekilde hazırlanabilecekler” ifadelerini kaydetti.

Şehitkamil Belediyesinin bu girişimi, sınav sürecinde öğrencilerin üzerindeki stresi azaltmayı ve onların motivasyonlarını artırmayı amaçlıyor. YKS’ye hazırlanan tüm öğrencilerin başarıya ulaşmalarını temenni eden Başkan Umut Yılmaz, belediye olarak her zaman öğrencilerin yanında olacaklarını vurguladı.

Kütüphanelerde, öğrencilerin ders çalışma ortamlarının en iyi şekilde sağlanabilmesi için her türlü imkân sunuluyor. Geniş ve ferah çalışma alanları, internet erişimi, zengin kaynak ve materyal çeşitliliği ile öğrenciler, rahat bir ortamda sınav hazırlıklarını sürdürebilecekler.

Öğrencilere yönelik bu özel hizmet sayesinde Şehitkamil’deki gençler, sınav hazırlıklarını daha etkili bir şekilde sürdürebilecek ve geleceğe güvenle adım atabilecekler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER