Gündem

Ümit Özdağ: Ayşe Ateş’in destekçisiyiz

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile bir araya geldi. Özdağ, Genel Merkez’deki görüşmenin ardından, “Torbacılara katlettirilen Şehit Sinan Ateş’in cinayeti aydınlatılana kadar desteğimizin devam edeceğini belirttik” dedi.

Ümit Özdağ: Ayşe Ateş’in destekçisiyiz
14-06-2024 18:22
14-06-2024 18:27
ANKARA

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile bir araya geldi. Özdağ, Genel Merkez’deki görüşmenin ardından, “Torbacılara katlettirilen Şehit Sinan Ateş’in cinayeti aydınlatılana kadar desteğimizin devam edeceğini belirttik” dedi.

Ankara’da düzenlenen suikastla katledilen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, siyasi partilere yönelik ziyaretlerine devam ediyor.

Ateş, bugün Zafer Partisi Genel Merkezi’nde, Ümit Özdağ ile bir araya geldi. Özdağ ile Ateş, görüşmenin ardından sosyal medyada açıklama yaptı.

Resim

ÖZDAĞ: ŞEHİT SİNAN ATEŞ’İN CİNAYETİ AYDINLATILANA KADAR DESTEKÇİSİYİZ

Özdağ, görüşmeye ilişkin şu mesajı paylaştı:

“Şehit Sinan Ateş’in muhterem eşi Ayşe Ateş, Zafer Partisi Genel Merkezi’nde ziyaretimize gelerek, yaşanan son gelişmeleri paylaştı ve desteğimizin devam etmesini istedi. Torbacılara katlettirilen Şehit Sinan Ateş’in cinayeti aydınlatılana kadar desteğimizin devam edeceğini belirttik. Nazik ziyaretleri için Ateş ailesine teşekkür ediyorum.”

ATEŞ: İLK DURUŞMAMIZA DAVET ETTİM

Ayşe Ateş, ise şu açıklamayı yaptı:

“Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Ümit Özdağ’ı makamında ziyaret ederek geçmişten bugüne süregelen desteği için teşekkürlerimi iletip 1 Temmuz günü yapılacak olan ilk duruşmamıza kurmaylarıyla birlikte katılmasını rica ettim. Sayın Özdağ, karanlık bir elin sürekli dava dosyasının üzerinde gezindiği bu siyasi cinayet aydınlatılana dek bizimle birlikte olacağını yineledi. Hoşgörülü, nazik ve kibar sohbeti için teşekkür ediyorum.”

Ümit Özdağ, Ayşe Ateş, Sinan Ateş, Zafer Partisi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER