Gündem

‘Yenidoğan çetesi’ndeki başhekim AKP’den 2 kez aday olmuş

Yenidoğan bebek cinayetleriyle ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. ‘Yenidoğan çetesi’ndeki başhekim Dr. A. Atilla Yılmaz'ın AKP'den 2 kez belediye başkanlığı için aday olduğu ortaya çıktı.

‘Yenidoğan çetesi’ndeki başhekim AKP’den 2 kez aday olmuş
20-10-2024 19:38

İstanbul merkezli ‘yenidoğan çetesi’ haksız kazanç sağlamak uğruna çok sayıda masum bebeğin ölümüne neden oldu. Aralarında doktorların ve hemşirelerin olduğu çeteyle ilgili her gün yeni bir ayrıntı ortaya çıkıyor.

Bebek ölümlerine sebep olan Özel Avcılar Hospital Hastanesi, Özel TRG Hospitalist Hastanesi, Özel Birinci Hastanesi, Özel Güney Hastanesi, Özel Bağcılar Medilife Hastanesi, Özel Beylikdüzü Medilife Hastanesi, Özel Reyap İstanbul Hastanesi, Özel Şafak Hastanesi Bağcılar, Özel Silivri Kolan Hospital Hastanesi ve Çorlu Reyap Hastanesi'nin ruhsatları dün iptal edildi.

Eski sağlık bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun hastanesi olan Avcılar'daki Özel Avcılar Hospital'in lisansı iptal edilmesinin ardından bebeklerinin hastaneden çıkarmak isteyen aileler, hastanede yaşanan katliamlara isyan etti.

AKP BELEDİYESİ İÇİN ADAY ADAYI OLMUŞ

HalkTV’nin aktardığı habere göre, lisansı iptal edilen hastane listesinde olan Beylikdüzü Medilife Hastanesi'nin başhekimi Dr. A. Atilla Yılmaz'ın da AKP Beylikdüzü Belediye başkanlığı için 2 kez aday olduğu ortaya çıktı.

Yenidoğan çetesi soruşturmasında ismi yer alan İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Ahmet Atilla Yılmaz, dün CHP'den istifa etmişti.

Bebek ölümleriyle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER