USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

AKP GİDİYOR!

22-10-2024
Dünya siyasi arenası kızgınlaşmaya başlayacak.
AB ortakları birbirleri arasında itilaf yaşayacaklar...!!
Birincisi şu ki, tek dünya düzenin de ve sürecin de AKP'nin Rothchilds ailesince başarı grafigi yüzde 21.7'ye geriledi. Bu nedemek? Olaya farklı bir perspektiften baktığımızda en son kamuoyumuzu ne meşgul ediyor!??? Kadın cinayetleri? Çocuk kaçırma ve taciz ve tecavüz ile öldürülmeleri?..???.. Ülkemizin kaçak göçmen istilasına uğraması???...??? Hayır! Hiç biri?... DSÖ'nün yeni doğan bebekler olayı sırdı!
Akp çuvalladı suç üstü oldular. Şimdi sıra dış dünya ülkeleri yeni doğan bebekler ünitelerinde... Sırada Afrika ve AB ülkeleri var!... Putin'in elini güçlendiren bu konu savaş ve çatışma bölgelerine yansıyacak!.. Dünya kurucu babalar sistemi resmen AKP'nin ipliğini pazara çıkartmaya ve özel anlaşmalara riyaet etmeyen güven vermeyen bu siyasi dinci konjoktürel yapıyı fesh etmeye hazırlaniyor!.. Bunu 6 veya 7 aşamada yapmaya başladıklarında göreceksiniz ki, Kaddafi'den ve de Saddam Hüseyin'in düştüğü beladan daha vahim sonuçlar yaşayacak Akp cenahı!..
Biad kültüru yerini gerçek demokrasiye ve cumhuriyete yüzünü dönecek ve herbirimiz daha fazla daha fazla daha da fazla hepimizden daha çok Atatürk ilke ve inkilaplarına sahip Cumhurbaşkanı Erdoğan göreceğiz!.. Eeee!!! kadere bak ben buna derim!.. Fransız isthbrt birimleri uzun zamandır başını çeken ABD menşeili çocuk kaçırma olaylarının son adresinin sonu Green biten bir oluşum olduğunu nihayet çözdü!.. Çok değil 6 Şubat depremimizi hatırlayiniz!.. O sabah karşı tüm canım ülkem depreme uyanırken ben ise hayatımın depremini yaşıyor sevgili Atahan'ım biricik babamin benimle helalleşerek kucağımda can vermesine şahit oluyordum!.. Neyse bu özel bir durum!..
Sahi depremde bulunamaya halen kayıp durumda olan çocuklarımızın akibeti nedir????... Peki onlarca videosu var İsrail Mossad üÿesi olan ve Türk güvenlık güçlerince yakalanıp videoları belirli olan hırsız Suriyelilier??? Akıbetleri belli mi? Hani depremzedelerimizin evlerini yağmalamış adi ve karektersizlerdi?.... Esenlikler dilerim sevgili okurlarım.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?