USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Fethullah "GİTMİŞ" !

22-10-2024

Yani “ÜFÛL etmiş”. (görünmez olmuş)

Ve “HAKK’a yürümüş.

Öyle ya ... böylesine "MARİFETLİ", nefesi kuvvetli, görünüşü azametli, muskaları şiddetli ve ağzını sildiği PEÇETELERİ bile ŞİFÂ niyetiyle halen Türkiye'yi idare eden müridlerine YEDİREN bir şıh  (şeyh) için böyle denir.

Ama gerçek şöyledir:

“Ne kendi etti rahat, ne âlem buldu huzur,

GEBERDİ gitti bu cihandan, dayansın ehli KUBUR” 

(Ehli kubur = Mezarda bulunanlar, ölüler)

***

Bu vesileyle bir zamanlar devamlı olarak piyasada olan, son zamanlarda ise sadece GÜNAH çıkarmış olmak ve birazcık da kendini göstermek için konuşan AKePe'nin (eski) AKILDÂNESİ Bülent Arınç'ı hatırlamadan geçmek olmaz diye düşündüm ve O'nun bu fethullah için yaptığı bir konuşmasını (biraz kısaltarak) aşağıya aldım.

BÜLENT ARINÇ (15 Haziran 2012'de aHaber TV'sinde) şöyle konuşmuştu:

"... en muhalifler bile zaman içinde gördüler ki Fethullah Gülen Hoca Efendi MASUMDUR, Türkiye sevdalısıdır, bu vatan topraklarını her şeyin üstünde tutan bir insandır. Hizmet dediğimiz kapsam içinde yaptığı tüm çalışmalar, tüm hedefleri Türkiye'nin de İNSANLIĞIN da LEHİNDEDİR. O bir BARIŞ ELÇİSİDİR. Bu kanaat bugün yüzbinlerin, milyonların kanaati oldu. ...   Gülen'in vatan hasreti çektiğini yakinen bilenlerdenim. Umarım ki artık zamanı gelmiştir. En azından zaman zaman gelip gitmek suretiyle yine Türkiye dışında bulunabilir. ... Umarım Sayın Başbakan'ın (RTE'nin) dileği gerçekleşir ve kendisini yakın zamanda Türkiye'de KARŞILAMAKTAN BÜYÜK  bir MUTLULUK DUYARIZ"

***

Ülkemiz, 22 senedir işte böyle adamların elindedir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?