USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

PKK FAKINDA OLMADAN TÜRK KÜLTÜRÜNE HİZMET EDİYOR

29-09-2024
Peki Neden? 
Çünkü cehaletinden...
1. Diyarbakır dememek için, ısrarla AMED diyor. Halbuki Kazakistan'da AMED OVASI vardır. Oradaki Türkler, Diyarbakır'a göç edince Diyarbakır'ın adını da AMED koydular. Bölücülere teşekür etmek lazım. 
2. Kürtleri Türk göstermemek için Karduki gösteriyorlar ancak Karlukların Saka İskit Türklerine bağlı olduklarını bilmiyorlar. Talas savaşında Araplara yardım ederek çinlileri yenen ve ilk müslüman olan Karluk ve Yağma Türkleri olduklarını bilmeyecek kadar cahiller.  Sıkışınca Sakalar Türk değil diyenler de vardır. Peki Alpertunga Saka Kralı değil mi? İran Kralının taçını tahtını yerle bir eden, Alpertunganın intikamını alan Kızı Tomris hatunu nasıl yok sayarsınız deyince, önce tıkanıp kalıyorlar, sonra o efsanedir diyenler de oluyor. 
3. Kürtler Sümeridir diyenler oluyor. Osmanlıda ordu komutanına SÜBAŞI derler. Halen Türk ordusu bu ismi kullanır ve Komutanlara SÜBAY, SUBAY derler. Kürtçe MER erkek, Türkçe ER, erkek anlamına gelir. MER'in kökü ER Türkçedir. SÜMER, ERKEK ORDUSU demektir deyince tıkanıyorlar. Sonra Sümerlerin Ataları KENGERLER Türkler. Buna ne dersiniz? Bu defa Kengerleri inkar ediyorlar. Kengerlerin kurdukları şehirler Kangal, Kangırı (çankırı) nuhla yaşıt şehirlerdir. Peki KENGERLER 5 bin yıldır mezopotamyadalar. Evlatları SÜMERler de 7 bin yıldır mezopotamyadadırlar. Peki 12 bin yıldır Mezopotamyanın yerli halkı kimmiş? Elcevap:
TÜRKLER...
Kim misafirmiş.. Cevap yok.
4. Tabii ki, Kürt tarihçisi geçinenler, Kürt Tarihi ve kökeni konusunda hemfikir değiller. Kimi Kürtler HİTİT yani ETİ den geliyorlar diyenler vardır. Hadi hatırınız için ETİ olsunlar. HİTİT, HİTİ, HATİ, UTİ, ETİ bölgesel ağız farklarına göre seslendirilmişler. Hepsi aynı HİT İT tirler. Peki neden sonunda İT eki vardır? Çünkü Ukrayna da İDİL, İTİL, İTELİ, İT ELİ denilen bir bölge vardır. İT leri evcilleştirdiğimiz bölgenin adıdır. İşte bu İT ELİnden göç ederek düynaya dağılan Türk boyları başa veya sona İT eki almışlar. HİT İT, SAKA İT, İTALY(İT ELİ), İT BARAK lar hep Türktürler. Zaten ETRÜSK yerine ETİRÜSK dediğimizde ETİ olduğu anlaşılır. ETİ, Türkçe ATA sözcüğünden gelir. Kürtler de Ata anlamında anaya ATE derler. Yani ETİ Türklerinin öncesi ATA TÜRKLERİ dir.
5. Efendim Kürtler Keldanidir diyenler vardır. Bazı kayıtlarda KELDANİ, GÜLDANİ Türkçe çıkınca aman vazgeçelim dediler.
6. Avrupanın dayatması üzerine en son iddiaları efendim Kürtler HİNT ARİ, yani İRANİ, ARYANİ dirler diyorlar. Peki bir an için öyle kabul edelim. Öncelikle şunu belirtelim: Bölücü Kürtler ARYANİ, iraniyiz diyorlar. İranlı Persler has...tir diyorlar ve kürtleri akraba saymıyorlar. Kürtlerle farsların evlilikleri yok denecek kadar azdır. Pejak lılar İran'da idam ediliyorlar. Kaçıp Barzani tarafında surgünde Kürt milliyetçiliği yapıyorlar. 
HİNT ARİ demek Hindistan'da Ateşe tapan topluluklara denir. Farsça ve Kürtçe AR, ateş demektir. O dönemde Hidistan, İran, Afganistan ve Türkmenistan topraklarında Ateşe tapmak en geçerli dini inanış idi. Yani her ırktan Ari, ateşe tapanlar, mecusiler vardı. Kısacası Ateşe tapmak bir Irk değil bir inanıştır. Ancak Hristiyan dünyası Türk çıkmamak için Dinden zorla bir Irk Çıkardılar. Yani Hristiyan dünyasının tarihi, olmayan sahte bir Irk üzerine yazılmıştır. Bu yalan Irka Kürtleri de inandırmak istiyorlar. Kürtçe bilen Ermeniler buna inanmış gibi yapıyorlar ki, gerçek kürtleri de inandırıp Türklerle savaştırıncaya kadar devam edecekler. 
Ayrıca İran'i, ARYANİ, Ari ırkın ortak ahlakları vardır. Bunlar Lut un dinine inanmayan Lutilerdir. Bunların ataları kadınlarını bırakıp erkek erkeğe evlendiler. Bunların arasında Ensest Evlilik vardır. Buna aile içi evlilik derler. Erkek erkekle, kızı ile veya gelini ile veya kızkardeşi ile evlendiler. İranlılar gibi kadınlarını helal olmayan yerden kullandılar. Bunların hiçbiri Kürtlerde yoktur.  Kürtleri ARYANİ kabul etmek onlara büyük hakaret ve iftiradır. Bu Lut kavminin fiilini işleyenlere Luti, dillerine LATİ, LATİNİ, LATİNCE dediler.
7. Peki Kürtler hangi ırktandırlar. Kürtler bir soy değil, bir koldur. Yani bir boydur. Bir soya bağlılar. Soy, hazreti Adem döneminden günümüze kadar yaşayan ırklara denir. Ondan sonrakilere boy denir. Yani bir ana ırktan kopmuşlardır. Peki bu ana ırk hangisidir. İki görüş vardır. Kimi Kürtler ARYANİ, kimi TURANİ diyor. ARYANİ diye bir ırkın olmadığını, bir inanış, bir din olduğunu ispatladık sizlere. Bir tek ihtimal kalıyor: 
KÜRTLER TURANİDİRler.
Yani KÜRTLERİN ATALARI TÜRKLERDİR.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?