Hastanelerde binlerce hastanın yanlış teşhis ve yanlış tedaviden binlerce insan ölürken bayram mı yapılırmış?
Tıp bayramında tedavi metodlarının tıp otoriteleri tarafından tartışılmasını isterdim. Organik çiftçiliğe geçerek koruyucu hekimlik devreye girmeli artık. İnsanların hasta olmadan önce hastalığına tedbir alınmalıdır. Kimyasal tedaviden vazgeçip, doğrudan bitkisel tedaviye geçilmeli. Ölüm oranları arttı. Buna dur diyemeyen kimyasal tıp, çaresiz kalmış durumda. Pansuman tedbirlerle tedavi yerine erteleyici önlemler alınarak ömür boyu ilaçlara bağımlı bırakılmaktayız.
Hasta kalp krizinden hastaneye yatıyor, ağır antibiyotik yüklemeden dolayı böbrek yetmezliğinden ölüyor. 21. Yüzyılda artık fıtrata uygun bitkilerle tedavi başlamalıdır. Kan gurubuna göre beslenme konusunda halk bilinçlendirilmelidir. Doktor ile halk tebabetçisi birlikte çalışmalıdır ki dozaj ayarlamasında hata yapılmasın. Karıkoca ilacı diye diye alternatif tıp olan doğal bitkisel tedaviyi aşağılayarak işte bu noktalara geldik.
Gelişmiş ülkeler alternatif tıbbın önünü açacak yasal düzenlemeler yaparken, biz gerilerden takip ediyoruz. Her geçen gün birçok insanımızın ölümüne neden olmaktayız. Geç kalmayalım. Osmanlının matbaayı avrupadan 150 sene sonra ülkeye getirmesi gibi biz de alternatif tıbbı da 150 sene geriden takip etmeyelim. Kanser hastasına veriyor kemoterapiyi, hastanın saçı, tırnakları kaşları, sakalları dökülüyor, faydalı hücreyi öldürüyor, hasta dayanırsa yaşıyor, dayanamazsa ölüyor. Bu ilaçlarla organlar iflas ediyor, adam ölmesin de ne yapsın. Hani ölen ölür, kalan sağlar bizimdir diyor ya... Tıp ne diyor. Kanserden öldü diyor. Bitkilerle tedavi edilse, hasta bu ağır dönemi yaşamayacak.
Vücutta B17 vitaminini tamamlarsan hasta kanser olmaz. B17 aşısı diye bir aşı çıkarırsın, isteyen herkes bu aşıyı yaptırsın. Veya vitamin hapı olarak üretirsin. B12 ye kadar hap vardır, B17 yi neden çıkarmıyorlar? Çünkü kanser ilaç sektörü iflas eder. Henüz yüksek tansiyondan felç geçirenlerin tedavisi yok. Parkinson, Alzhaymır ın tedavisi yok. Tıp henüz göbek düşmesine, pöç eğilmesine inanmıyor.
Halk kendi arasında bunun tedavi yollarını biliyor. Tıpçılar çekicilerimizi çağırıp gelin hele, bu hastalık nasıl başlıyor, nasıl tedavi ediyorsunuz diye sormuyorlar. Tıpçı ile karıkoca ilaçcı arasında kadim kan davası sürüp gidiyor. Ancak devlet baba bunları barıştırır. Tıp pöç kaymasına da siyatike de, ayak kısalmasına da bel fıtığı diyor. Ayıkla pirinçin taşını.