USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

ÜLKEMİZDEKİ CİHATÇILAR

03-05-2024
Bahar aylarının tekrar ülkemize gelmesi ile birlik de yeniden kaçak göçmen olayları yeniden artmaya başladı. TSK'da komuta kademesinde görev yapmış ve Genelkurmay başkanlığına yükselmiş dünyadan bir haberdar sınırlarımızdan bir haberdar Milli Savunma bakanımız da mantık dışı söylemler de bulunarak, "Sınırlarımızdan kaçak gecişler mümkün değildir!" dedikten sonra sınırlarımızın güvenliği birkez daha tartışılır hale geldi...
Yurdumuzda ayrıca göçmen kaçakçılığı artık bir sektör haline geldi. Düğün organizasyonu yapar gibi kaçak göçmen organizasyinları yapılarak yüksek meblağlar da insanlık dışı milyon dolarlar kazanılıyor! Rehberlere ödenen paralar ise cabası... Yakında bir AKP'li de çıkar der ki, "Ne var canım bun da, ülke turizmine canĺılık getirdik bolca Afganlı ve Pakistanlı, Bangladeşli hatta Afrika'nın her ülkesinden turist geliyor ülkemize!" der ise şaşırmayınız!..
Keşke turist olsalar ama kazın ayağı öyle değil malesef! Gelenlerin hepsi Avrupa'ya kaçak gidecek olanlar da değil. Türkiye Cumhuriyeti devletimizi yıkmak ve bölmek için nüfus demografisini bozmak ve çok acıdır ki, Işid ve bir sürü türevi Türkiye dinci radikal islami cihadi sözde halifelik ve devletçik kurmaya geliyorlar! Hepsi paramiliter unsur! Pakistan bunları def etti. Çünkü oyunu gördü sınır dışı etti. Sınır dışı edilip Pakistan'dan kovulan bu Afganlar orada ne yaptılar biliyormusunuz? Aynı vatan haini fetö terör örgütü gibi örgütlenip Pakistan ordusunu polis teşkilatinı ele geçirmeye calıştılar. Aralarında CIA olup Hindistan ordusuna ajanlık yapanlar bile oldu!
Peki bize niye  geliyorlar? Bu kadar salakmiyız oyunu anlamayacak kadar? Sınırımızı kim koruyor? Görev kimin? TSK ve Jandarmamızın? Eksik nerede? Görev yapmıyorlarmı? Ya da Gizli ellerce yaptırılmıyorlar mı? 3.'ncü sınıf askeri düzenine sahip ama silahları çok etkili iran askeri isthbrtı ise malesef çok acıdır ki, bıyık altından yüce büyük kadim Ata Türkiye'sinin içler acısı haline gülüyor. Kanım almıyor arkadaşlar! İçim yanıyor kan kusuyorum, kızılcık şerbeti içtim diyorum! Bildiklerimi sizler bilseydiniz yeminederim iki ihtimali göz önüne alırdınız! Ya! istiklâl ya! Ölüm....
Tek dünya düzenine geçerken ülke sınırlarını yok sayanlar şimdi onların taşeronu olarak siyaseten başımiźdalar... Nerde kaldı liyakat ve seçkinlik ? Nerede kaldı kutsal vatan aşkı? Hayat pahalılıği ile yüce Türk halkı halsiz düşürülmüş geçim savaşına itilmiş iken, asıl vatanın altına da dinamit koyan bu kanı bozuklar ve vatan hainleri değillermi dir? Bakınız bir zamanlar işidçi sonra Elnusra ve en sonda kuzey suriye de Öso ile beraber olup mafyalaşan ve zengin olan HTŞ'nin ele başı teröristi Jolani dün ne dedi demecinde? "Uygun zamanı bekliyoruz ! Bizim için Türkiye toprakları darül islamdır!" dedimi demedi mi?
Geçen gün eski içişleri bakanı süleyman soylu da açıkladı, "15 temmuzda bunlar ülke topraklarımıza geçiş yaparak fetöcülere ağır kayıplar verdirdiler" dedi. HTŞ'yi savundu! İstanbul boğaz köprüsünü hatırlayınız! Haaa şimdi demek oluyor ki, inkar edilmiyor! Halkımızı salak ve aptal yerine koyarak, göçmen aşkları depreşmiş vaziyette ülke sınırlarımız gasp ediliyor! Aziz vatan toprağı çiğneniyor bu serefsiz adi CIA artiğı cihatçılarca... Susacakmiyız? Elbette hayır!..Resmen işgal ediliyoruz yahu!..
Canımız, askerimiz, polisimiz, çoluğumuz çocugumuzun hayatı tehlike altında... Nesine susalım! Vakti geldiğinde radikal dinciler ve pkk /ypg iki ayrı koldan Türkiye topraklarına saldıracaklar! Bunu öngörmemek imkansız! Bilip de susmak ise vatan hainliğidir!
Esenlikler dilerim sevgili okurlarım, yazı dizim devam edecek.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?